Meet Our DJ Team

Events à la carte heeft dé DJ aangepast aan jouw event! Hieronder vind je een overzicht:

PAIGE

DJ

Yannick voorzien

VINNY

DJ

Not just a DJ. Vinny weet voor elk publiek de gepaste muziek uit te kiezen. Hij bracht mensen al aan het dansen op Nikki Beach, Tomorrowland, Pacha en zowat alle Belgische clubs.

MATIZZ

DJ

Af en toe voor serieuze zaken ook wel eens Matthias De Kock genoemd. Hij baande zich reeds een weg langs jeugdhuizen, fuiven, danscafé’s,… Om nu voornamelijk aan de slag te gaan in nachtclubs. Tomorrowland, Carré, Copacabana zijn o.a. geen onbekend terrein.

GLENN

DJ

U vraagt, hij draait. Hij verzorgde onder andere de muziek op enkele Blind Getrouwd huwelijken. Feest gegarandeerd!

TIM GRAND

DJ - Pianist

Privéfeesten, verjaardagsfeesten of bedrijfsfeesten? Tim krijgt er iedereen aan het dansen. Tim is DJ, maar kan ook als pianist uw feest een extra dimensie geven.

ROBERT ABIGAIL

DJ

Robert is één van de meest gevraagde DJ’s in ons land. Hij combineert in zijn sets house, urban en pop. Met zijn eigen mash-ups en remixes onderscheidt hij zich van de rest. Robert stond al op podia over de hele wereld, van Rusland tot Azië en Noord-Afrika.

OLLIN KAN

DJ - VIOLIST

Ollin Kan is de artiestennaam van Renato Marquez. Renato is een Belgische muzikant, producer en DJ met Mexicaanse origine. Een steengoede DJ die daarbovenop ook nog eens een kunstenaar op de viool is? Dat is wat ieder feest nodig heeft! Renato speelt onder andere bij Klingande en werkte al samen met namen als Bakermat, Kungs. Als dat geen referenties zijn!